KUULUMISIA KEVÄTKAUDELTA

12.5.2023

Ryhmien ja joukkueiden ohjaajat ja valmentajat kertovat kevätkauden kuulumisista ja paljastavat samalla kenet tai ketkä palkitaan ryhmän tsemppareina kauden ajalta! 🙂

PERHEAKRO

Perheakron kevät on ollut täynnä temmellystä, temppuilua ja riemua. Paljon tuli pompittua trampoliinilla ja kierrettyä erilaisia temppuratoja, sekä tasapainoiltua puomilla ja roikuttua nojapuilla. Kuperkeikkojakin tehtiin jo varsin mallikkaasti! Tsemppareina muistetaan kaikkia ryhmän jäseniä kauden vikoissa harkoissa! 🙂

FREEGYM

Freegym 5-7-vuotiaiden ryhmä on energinen, vauhtia riittää paljon leikeissä ja telineillä. Lemppari leikki on parkour hippa ja lemppari teline trampparata. Kauden aikana ollaan harjoiteltu apinavoltteja ja kärrynpyörissä lapset ovat kehittyneet huimasti. Kauden tsempparina ryhmästä palkitaan Elsi.

Freegym 8-10-vuotiaiden ryhmän kanssa olemme temppuilleet vauhdikkaasti. Ryhmän lempitelineenä on trampparata ja lempiliikkeenä on aisanvaihto nojapuilla, jossa on näkynyt huimaa kehitystä. Ryhmän tsempparina palkitaan Penni, jolla riittää aina intoa treeneissä ja hän on kehittynyt huomattavasti kaikilla telineillä. Lisäksi Penni muistaa aina tsempata toisia.

TENAVAJUMPAT

Tenavajumppa 3-4v. Harjoittelimme kevätkaudella pallon käsittelyä, liikkumista eri korkeuksilla, kropan liikuttamista musiikkiin, sekä koreografia opettelemista ja muistamista. Tenavat ovat hyvin taitavia ja nopeita oppimaan. Tsempparipalkinnolla muistetaan kaikkia ryhmän jäseniä!

Tenavajumppa 4-5v. Kevätkaudella jatkoimme syksyllä hyvää vauhtiin lähteneitä harjoituksia niin ryhmässä toimimisen taitojen kuin liikkumisenkin osalta. Tuttuja ja uusia leikkejä leikittiin musiikin kanssa ja ilman. Ryhmän tultua tutummaksi kavereita kannustetaan ja tsempataan ihanasti. Onnistumisia ja uusien taitojen uskallusta mahtuu jokaiselle jumppakerralle ja vaikka kaikilla on takana jo hoitopäivä, niin aina  löytyy virtaa touhuta Tenavaporukassa. Tsempparipalkinnon saavat kaikki ryhmän jäsenet! 

TANSSILLINEN VOIMISTELU

Ryhmässä on harjoiteltu vuoden aikana monipuolisesti tanssin ja voimistelun alkeita. Näihin on kuulunut kärrynpyörät, kuperkeikat, eritavoin liikkuminen musiikkiin ja kehonhallinta. Tunneilla on aina hyvä fiilis ja ahkeria jumppareita! 🙂 Ryhmän tsemppariksi valikoitui Roosa, joka aina jaksaa yrittää parhaansa, eikä jätä vaikeitakaan asioita puolitiehen!

PARKOUR

Parkour ryhmien kevät menny todella hyvin ja jokaisella näkyny valtava määrä kehitystä ylityksissä ja volteissa! 6-8v ryhmän tsemppari on Tuure ja 9-13v ryhmästä Aleksi.

TELINEVOIMISTELUN HARRASTERYHMÄT

Telinevoimistelu 4-5.v kuulumiset kuluvalta kaudelta: Kausi jatkui keväällä niin mihin se oli syksyllä loppunut eli hyvällä innolla ja tekemisen meiningillä! Uusia taitoja harjoiteltiin niin yksin kuin ryhmässä, joskus myös musiikin kanssa. Kaikki tekivät parhaansa ja onnistumisten riemun kiljahdukset olivat parhaita. Myös itsensä ylittämistä tapahtui, mikä on hienoa. Ryhmän tsemppareina palkitaan kaikki ryhmän jäsenet! 🙂

Telinevoimistelu 6-7-vuotiaiden ryhmän porukan lemppari teline on ehdottomasti nojikset, joilla ryhmä on kehittynyt esim. aisanvaihdossa. Puomilla jalannosto harjoitteet ja puomille nouseminen sujuvat jo hienosti! Lemppari leikki on jäätelöauto. Ryhmän tsempparina palkitaan Malla.

Telinevoimiselun 6-8-vuotiaiden porukassa on hyvä ilmapiiri ja lapset osaavat heittäytyä uusiin leikkeihin tai tansseihin mukaan. Lemppari teline on trampparata ja nojikset, ehdoton lemppari leikki on jäätelöauto. Lapset on erityisesti kehittynyt kiepissä ja kärrynpyörässä. Ryhmän tsemppari palkinnon saa Vanessa.

Telinevoimistelu 8-9-vuotiaiden -ryhmä on aina innokas oppimaan uusia juttuja. Ryhmän lempiteline on nojapuut, joissa mm. aisanvaihto on sujunut hienosti ryhmäläisillä. Myös flickit ovat sujuneet hyvin jo ensimmäisestä harjoituskerrasta lähtien. Ryhmän lempileikki on ehdottomasti jäätelöauto! Ryhmän tsempparina palkitaan Taimi, joka on ehittynyt kauden aikana paljon ja hän jaksaa aina yrittää parhaansa ja tsempata muita.

Telinevoimistelu 10-11-vuotiaiden -ryhmä on kehittynyt huimasti kauden aikana. Suurta kehitystä on tapahtunut varsinkin urho -hypyssä. Ryhmäläiset jaksavat aina tsempata toisiaan! Tsemppari palkinnon saajaksi valikoitui Vilma N., joka jaksaa aina yrittää parhaansa, eikä lannistu epäonnistumisista. Vilma on kehittynyt hurjasti kauden aikana ja on samalla jaksanut tsempata myös muita ryhmäläisiä.

Telinevoimistelu 9-12v. koko ryhmä on kehittynyt huimasti kauden aikana, porukassa on hyvä ilmapiiri ja kaveria tsempataan aina treeneissä, porukkaan kuuluu innokkaita voimistelijoita jotka ovat valmiina oppimaan uutta. Ryhmän tsemppari palkinnon saa Jadessa.

NTV Old Stars eli tutummin höntsäryhmän -ryhmän kevääseen on kuulunut eri telineillä taitojen ylläpitämistä ja hauskan pitoa rakkaan lajin parissa. Ryhmä on ohjaajalleen hauska, hyvänmielen ryhmä, jossa korostuu lajin parhaat puolet! Viimeiset viikot hiottiin ahkerasti perhosia, joita nähdään myös ryhmän agentti esityksessä. Ryhmän tsemppari palkinnon saa Essi, joka tarttuu aina innokkaasti toimeen ja huokuu hyvää urheilijahenkeä! 😉

Aikuisten telinevoimistelussa on kevätkaudella tahkottu nojapuilla kippejä ja permannolla voltteja, joissa ryhmäläiset ovat edenneet huikeasti. Myös käsinseisonnoissa on edetty huimasti ja opittu tulemaan sieltä alas sievällä kuperkeikalla! Myös puomilla on tasapainoiltu aika ajoin etenkin alkuverkan merkeissä. Ryhmän tsempparina palkitaan aurinkoinen ja aina innokas Henniina, joka on napannut liikevarastoon uskomattoman määrän uusia liikkeitä kauden aikaa kuten eteenflikin ja voltin. Ohjaajalta erityiset terveiset kuitenkin ryhmän kaikille jäsenille, että olette tsemppareita kaikki ja huikean hauska porukka, jolle on aina ilo vetää treenejä! ❤

TAITO TELINEVOIMISTELU -RYHMÄT

Taito telinevoimistelu 6-8-vuotiaiden ryhmässä ollaan harjoiteltu ja suoritettu kupari-, pronssi- ja hopeamerkkiä ahkerasti kauden aikana. Voimistelijat ovat kehittyneet hurjasti kaikilla telineillä ja ryhmän lempitelineitä ovat ehdottomasti trampparata ja nojapuut. Lemppariliikkeenä on kieppi, joita on kauden aikana opittu monia! Ryhmän tsemppari on Helmi L., joka jaksanut tsempata täysillä joka treeneissä ja on kehittynyt huimasti. Helmi myöskin jaksaa aina kannustaa muita!

Taito 9-11v ryhmän voimistelijat ovat kevään aikana osoittaneet ahkeraa harjoittelua varsinkin flikkitreeneissä. Treeneissä on päästy myös harjoittelemaan voimistelumerkkien sarjoja ja innokkaimmat tytöistä osallistuivatkin kevään aikana merkkisuorituksiin. Tsemppariksi palkitaan Iida K.!

Taito telinevoimistelu 11-15-v.: ollaan harjoiteltu ahkerasti hopea- ja pronssimerkkejä ja kuluneen kauden aikana on saatu muutama merkki kokonaan läpi. Voimistelijoiden lempiteline on nojapuut sekä ehdoton lempileikki kpk. Ryhmän tsemppari on Kaisa P.!

PIHLAJANIEMEN TYTTIS

Pihlajaniemen Tyttis on koonnut maanantaisin innostuneen voimistelijajoukon treeneihin. Tunnin aloitus on kunto-osia kehittävä alkulämppä venyttelyineen. Reippaat jumppaajat tykkäävät ohjata alkulämppiä mukavan musiikin tahdittamina. Tunnit ovat painottuneet telinevoimisteluun. Ilmavolttari ja hyppy ovat jumppareiden suosikit. Välinevoimistelussa nauhat ovat mieluisia ja niillä on tehty monta hienoa esitystä. Telineradoilla kehitetään kuntoa leuanvedoilla ja köysiradoilla vatsaliikkeitä unohtamatta. Telineiden laittaminen ja pois korjaaminen hoituu hienosti. Jumpassa on kiva yhteishenki. Pihlajaniemen Tyttiksen tsemppari on Anu L.! Anu on toisia tsemppaava, ystävällinen, avulias ja innokkaasti jumpassa jo vuosia mukana ollut voimistelija. Anu harrastaa monipuolisesti. Hän ennättää jumppa- ja jalkapalloharkkoihin ja taitaa monta lajia. Anu omaa reilun urhelijahengen.

Lämmin kiitos innokkaille jumppaajille!❤ Kanssanne on ilo toimia, terkuin ohjaajat Tytti ja Wilma.

TELINEVOIMISTELUN KILPARYHMÄT

Vuodenvaihteessa kilparyhmä Aidaan saatiin mukaan 6 uutta innokasta voimistelijaa mukaan. Keväällä Aidan kanssa ollaan suoritettu voimisteluliiton merkkejä, sekä kaksi uutta Aidalaista pääsi aloittamaan kisapolkunsa B-luokan kisoissa. Aidan tsempparina palkitaan Unna H.

Telinevoimistelun kilparyhmä Aaria muodostuu 13 innokkaasta voimistelijasta. Aarialaiset ovat hienosti menneen kisakauden lomassa harjoitelleet myös paljon uusia liikkeitä. Permannolle on tullut monia arabiflikkejä, hyppyyn urho-hyppyä, puomille siltakaatoja ja kärrynpyöriä, nojapuille aisanvaihtoa sekä rekille jättiläisiä. Aarian valmentajat haluavat palkita ryhmästä kaksi tsempparia, joiksi nimetään Kaisla K. ja Fanni R.

Elektran kausi on sujunut mukavasti. Kevään alussa Annu valittiin ensimmäisenä savolilaisena maajoukkueen esivalmennusryhmään Minoreihin. Lisäksi kauden aikana osa voimistelijoista on aloittanut kilpailemaan uudessa luokassa ja osalle on tullut uusia myös luokkanousuja. Voimistelijat odottavat kovasti kesää ja uusien liikkeiden opettelua. Ryhmän tsempparina palkitaan Enni T..  Enni treenaa positiivisella asenteella huonompinakin treenipäivinä Hän aina kannustaa toisia loppuun asti ja luo positiivista ilmapiiriä ryhmässä. Enni jaksaa yrittää loppuun asti haasteista ja vastoinkäymisistä huolimatta ja toimii hyvänä esimerkkinä myös muille.

CHEERLEADING HARRASTEJOUKKUEET

Tiny Stars (7-12v.) joukkue on täynnä iloisia ja touhukkaita harrastajia. Kaudella olemme kehittyneet perustaidoissa, kuten tiukkuudessa ja ohjelman hahmottamisessa. Myös joukkuehenki on parantunut joka treenikerta paremmaksi. Moni aloitti cheerin vasta tänä vuonna mutta on päässyt hienosti mukaan joukkueeseen. Tsempparina palkitaan Venla T.. Venla on tunnollinen ja ahkera treenaaja. Hän kuuntelee ohjeet tarkasti ja keskittyy olennaiseen. Venla yrittää aina parhaansa ja paikkojen muuttamisesta huolimatta suoriutuu mallikkaasti tehtävistä. Venla on myös kaikkien kaveri.

Sparkling Stars joukkueessa puolet joukkuelaisista aloitti cheerleadingin vasta joulun jälkeen. Siitä huolimatta olemme päässeet opettelemaan level 2 taitoja. Pääpaino treeneissä on ollut perusjutuissa mutta samalla opittu paljon myös uutta ja tehty haastaviakin stuntteja, kuten kärrynpyörä ylösmeno ja 180 lootus. Joukkueella on hyvä yhteishenki, ei ole treenejä jolloin ei kuulisi naurua porukasta. Joukkueen tsemppari on Miisa M.!Miisa tulee treeneihin aina hymyssä suin ja tuo samalla positiivista energiaa koko joukkueelle kun tsemppaa muita. Hän haluaa oppia uutta ja jos epäonnistuu Miisa ei lannistu vaan yrittää aina innolla uudestaan.

CHEERLEADING KILPAJOUKKUEET

Kilpaminien joukkue Starlets kilpaiili kauden aikana Mikkelissä helmikuussa ja pidimme Unelmien cheerpäivän Toukokuussa. Pidimme yhdessä hauskaa kiipeillen, uiden, syöden, discoillen ja tietenkin stunttaillen. Treeneissä olemme opetelleen level 2 juttuja, kuten cupie, kukko ilman tukea, 180 lootukseen. Ne ovat sujuneet todella hyvin. Jatkamme ensi kaudella level 2 taitojen harjoittelua mutta kisamme level 1. Tsemppariksi palkitaan Vilma H. Vilmalla on asenne kunnossa joka treeneissä. Hän kuuntelee, keskittyy ja ottaa kaikki huomioon. Vilma tsemppaa muita ja on todella kohtelias.

Junnujen Stardust joukkueen kevätkaudella olemme hioneet ja opetelleet kisaohjelmaa. Pääsimme kisaamaan pitkästä aikaa, tätä urheilijat olivat odottaneet. Suurelle osalle kisaaminen oli täysin uusi kokemus. Kevät kaudella opettelimme myös uusia akrobatia taitoja, kuten arabi flikki voltti ja perhonen. Joukkueen tsemppari on Ellen M., joka tsemppaa joukkuekavereita ja yrittää parhaansa stunteissa. Hänellä on halu kehittyä ja kehittää jo osattuja juttuja. Myös halu oppia uutta on kova. Ellen on joukkueen hauskuuttaja, joka treeneissä tulee joku hauska letkautus.

Senioreiden kilpajoukkue Celestial kisasi keväällä ensimmäistä kertaa ikinä ja saimme tehtyä kisoissa meidän näköisen ohjelman josta palkinnoksi toimmekin kotiin kolmannelta sijalta pokaalin! Uusien taitojen opettelu on alkanut ja innolla odotamme tulevaa syyskautta. Joukkueen tsempparina palkitaan Miisa U., joka kannustaa muita ja luo positiivisuudellaan hyvää ilmapiiriä treeneihin.

Kiitos, että olet ollut mukana kaudella! Toivottavasti näemme myös seuraavalla! 🙂