ILMOITTAUTUMINEN

Aina mahtuu mukaan

SYYSKAUSI 21.8. – 17.12.2023 (16 vkoa, syysloma vk 43)

KEVÄTKAUSI 8.1.-26.5.2024 (19 vkoa, talviloma vk 9) 

Harjoituksia ei pidetä arkipyhinä eikä koulujen loma-aikoina.

Ilmoittautumalla ryhmään harrastaja varaa itselleen paikan koko kaudelle

Varmistathan, että saat ilmoittautumisesta sähköpostitse vahvistuksen (katso myös roskaposti, tarjous ym. kansiot). Ongelma tilanteissa, ole yhteydessä toimistoon.

MUKAAN KESKEN KAUDEN?

Aina pääsee mukaan! Maksat vain siitä osasta kautta,  jolle osallistut. Liittyessä mukaan myöhemmin kaudella, toimi seuraavasti:

– Ilmoittaudu ryhmään Hoikan kautta TAI ota yhteyttä sähköpostitse ja tiedustele onko ryhmään tilaa tulla kokeilemaan (lue lisää käytännöt ja peruutusehdot -kohdasta).

– Käy ensimmäiset kaksi kertaa kokeilemassa (ilmoittautuneet) TAI tule yhdelle kokeilukerralle.

– Ilmoittautuneet: jos jatkat ryhmässä, ota yhteyttä toimistoon toimisto@savoli.fi ja kerro liittyneesi ryhmään kesken kauden, niin palautamme maksun niistä kerroista, jotka ehtivät mennä ennen aloitusta.

HARRASTERYHMIEN HINNAT 2023 – 2024

Hinnat ovat koko kaudelle 21.8.2023-26.5.2024 (35 vko)

Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun 20€.

 • Pihlajaniemen Tyttis 1h vko / 170€
 • Enonkosken jumppakoulu 1h vko / 170€
 • Perheakro 45min vko / 215€
 • Tenavajumppa 45min vko / 215€
 • Freegym 1h vko / 255€
 • Parkour 45min vko / 215€
 • Parkour 1h vko / 255€
 • Telinevoimistelut 1h vko / 255€
 • Cheerleading minit 1h vko / 255€
 • Telinevoimistelu taitoryhmä 1,5h vko / 335€
 • Tosca merkkisuoritus/Stara -ryhmä 2h vko / 385€
 • Tosca + taitoryhmä -yhdistelmä 3,5h vko / 580€
 • NTV Old Stars -ryhmä 2h vko / 385€
 • Aikuisten telinevoimistelu 1,5h vko / 335€
 • Kilpalajien hinnat löydät lajien omilta sivuilta

  KÄYTÄNNÖT JA PERUUTUSEHDOT

  Virallisen ilmoittautumisen jälkeen harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa kaksi (2) kertaa sitoumuksetta ja mikäli harrastus ei kokeilukertojen jälkeen tunnu omalta palautamme kausimaksun -10€ toimistomaksu. Kevätkauden osallistumisen voi perua joulukuun loppuun (31.12.) mennessä, jolloin palautamme kevätkauden osuuden maksusta (-20€ jäsenmaksu ja -10€ toimistomaksu). Jäsenmaksua ei palauteta eikä määräajan jälkeen tulleista lopetuksista palauteta enää kausimaksua. Ryhmän vaihto toiseen on mahdollista milloin vain kauden aikana, jolloin palautamme tai laskutamme mahdollisen erotuksen summan.

  Olethan ilmoittautumisen perumisesta aina yhteydessä toimistoon sähköpostitse toimisto@savoli.fi.  Ilmoitus ryhmän ohjaajalle ei ole riittävä.

  KOKEILEMAAN HARRASTUSTA ENNEN ILMOITTAUTUMISTA?

  Uusimme ryhmien kokeilukäytäntöjä syksyllä 2023. Jatkossa mukaan voi tulla kokeilemaan yhden (1) kerran koska vain kauden aikana, ilman ilmoittautumista Hoikan kautta. Ennen kokeilukertaa ota yhteyttä toimistoon sähköpostitse ( toimisto@savoli.fi ) ja odota vastausta ennen osallistumista, että varmistamme ryhmässä olevan tilaa. Kokeilukerroille osallistumista varten tarvitsemme huoltajan yhteystiedot. HUOM! Emme varaa kokeilukerroille paikkoja, osallistuminen on mahdollista vain jos ryhmässä on tilaa. Pystymme varmistamaan mahdollisuuden osallistumiseen vasta kauden alettua eli kokeilukertaa voi kysyä viikosta 34 alkaen. 

  Paikan varmistamiseksi, suosittelemme ilmoittautumista Hoikan kautta.  

  MAKSUTAVAT

  Olemme ulkoistaneet kausimaksut Paytrail-maksupalvelulle. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita maksutavaksi maksukortin, laskun, osamaksun (1-36kk) tai verkkopankin.

  MAKSAMINEN LIIKUNTAEDUILLA

  Meillä voi maksaa myös työnantajan liikuntaeduilla (e-passi ja smartumpay). Jos haluat maksaa kausimaksun kokonaan tai osittain liikuntaeduilla, ota ensin yhteyttä toimistoon toimisto@savoli.fi tai puhelimitse 0442354028 .

  TUKEA HARRASTAMISEEN

  Savonlinnan HaTTu ry on tukee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista. Lisätietoja HaTTun toiminnasta löydät yhdistyksen nettisivuilta: https://www.savonlinnanhattu.fi/ .

  REKISTERÖINTI JA ILMOITTAUTUMINEN

  Rekisteröidy Hoika-jäsentietojärjestelmään huoltajan tiedoilla. Pääkäyttäjänä toimii huoltaja. Alikäyttäjäksi lisätään voimistelijat. Yhteydenpidossa seuran ja kodin välillä käytetään pääkäyttäjältä saatuja tietoja

  Valitse vasemman reunan valikosta ’Omat tiedot’ ja ko. sivulle siirryttyä rekisteröi voimistelija alikäyttäjäksi sivun vasemmasta ylälaidasta ”lisää alikäyttäjä”

  Mikäli tunnukset ovat hukassa. Saat tilattua uudet tunnukset kirjautumis-sivulla ”tilaa uusi salasana”

  Voimistelijan ilmoittaminen ryhmään:

  Valitse vasemmasta valikosta ’Ilmoittautuminen’. Valitse voimistelijan nimi käyttäjäksi, joka halutaan ilmoittaa ryhmään.
  Valitse ryhmä, johon voimistelijan ilmoitat ja toimi järjestelmän ohjeiden mukaan ja valitse maksutapa.
  Huom! Hintana näkyy koko vuoden hinta.

  VAKUUTUS

  Alle 17-vuotiaat voimistelijat on automaattisesti vakuutettu seuran tapaturmavakuutuksella. Huomioithan, ettei tämä koske kilpaurheilua. Vahingon sattuessa olethan yhteydessä toimistoon toimisto@savoli.fi .

  Yhden tapaturman hoitokulut ovat:

  ​- Hoitokulut 8500€
  – Pysyvä haitta 50000€
  – Kuoleman korvaus 5000€

  Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

  Toimisto
  toimisto@savoli.fi

  Seurakoordinaattori
  Ida Vänttinen
  Puh. 0442354028 (arkisin)
  ida@savoli.fi

  Puheenjohtaja
  Johanna Tynkkynen
  puheenjohtaja@savoli.fi

  SAVOLI-Sali

  Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

  Nojanmaantie 15
  Savonlinna, 57210
  Finland

  Ota yhteyttä