ILMOITTAUTUMINEN

Aina mahtuu mukaan

Kausi 2022-2023 – Kiitos kuluneesta kaudesta! Valmistelemme parhaillaan kautta 2023-2024 ja pyrimme julkaisemaan lukujärjestyksen sekä avaamaan ilmoittautumisen kesäkuun aikana.

 • Syyskausi ma 22.8. – 18.12.2022 (16 vkoa, syysloma vk 43)
 • Kevätkausi 9.1.-28.5.2023 (19 vkoa, talviloma vk 9) 

Harjoituksia ei pidetä arkipyhinä eikä koulujen loma-aikoina.

Ilmoittautumalla ryhmään harrastaja varaa itselleen paikan koko kaudelle Huomioithan, että harrastukseen tulee aina ilmoittautua ennen kokeilukertoja, poislukien avoimien ovien viikot.

MUKAAN KESKEN KAUDEN?

Aina pääsee mukaan! Maksat vain siitä osasta kautta,  jolle osallistut. Liittyessä mukaan myöhemmin kaudella, toimi seuraavasti:

– Ilmoittaudu ryhmään Hoikan kautta.

– Käy ensimmäiset kaksi kertaa kokeilemassa.

– Jos jatkat ryhmässä, ota yhteyttä toimistoon toimisto@savoli.fi ja kerro liittyneesi ryhmään kesken kauden, niin palautamme maksun niistä kerroista, jotka ovat jo menneet.

HARRASTERYHMÄ HINNAT 2022 – 2023

Hinnat ovat koko kaudelle 22.8.2022-28.5.2023 (35 vko)

Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun 20€.

 • Pihlajaniemen Tyttis 1h vko / 215€
 • Perheakro 45min vko / 215€
 • Tenavajumppa 45min vko / 215€
 • Freegym 1h vko / 255€
 • Parkour 1h vko / 255€
 • Telinevoimistelut 1h vko / 255€
 • Cheerleading minit 1h vko / 255€
 • Telinevoimistelu taitoryhmä 1,5h vko / 335€
 • Aikuisten telinevoimistelu 1,5h vko / 335€
 • Kilpalajien hinnat löydät lajien omilta sivuilta

KÄYTÄNNÖT JA PERUUTUSEHDOT

Ilmoittautumisen jälkeen harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa kaksi (2) kertaa sitoumuksetta ja mikäli harrastus ei kokeilukertojen jälkeen tunnu omalta palautamme kausimaksun -10€ toimistomaksu. Kevätkauden osallistumisen voi perua joulukuun loppuun (31.12.) mennessä, jolloin palautamme kevätkauden osuuden maksusta (-20€ jäsenmaksu ja -10€ toimistomaksu). Jäsenmaksua ei palauteta eikä määräajan jälkeen tulleista lopetuksista palauteta enää kausimaksua. Ryhmän vaihto toiseen on mahdollista milloin vain kauden aikana, jolloin palautamme tai laskutamme mahdollisen erotuksen summan.

Olethan ilmoittautumisen perumisesta aina yhteydessä toimistoon sähköpostitse toimisto@savoli.fi.  Ilmoitus ryhmän ohjaajalle ei ole riittävä.

Huomioithan, että harrastukseen tulee aina ilmoittautua ennen kokeilukertoja!

Järjestämme syksyisin sekä keväisin alkukauden aikana AVOIMET OVET -tapahtumaviikon, jonka aikana voi tulla mukaan ilmoittautumatta. Muulloin harrastajan tulee aina olla ilmoittautunut ryhmään Hoikan kautta.  Vain ilmoittautumalla saat tiedon esim. treenien mahdollisesta peruuntumisesta sekä saamme huoltajaan yhteyden, mikäli kesken harjoitusten tulisi sille tarvetta. Näin varmistat myös, että sinulla on paikka ryhmässä.

Avoimille oville osallistuessa tiedostat, ettei tieto peruuntumisesta välttämättä tavoita sinua ja lapset saapuvat tapahtumaan aina huoltajan vastuulla.

MAKSUTAVAT

Olemme ulkoistaneet kausimaksut Paytrail-maksupalvelulle. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita maksutavaksi maksukortin, laskun, osamaksun (1-36kk) tai verkkopankin.

MAKSAMINEN LIIKUNTAEDUILLA

Meillä voi maksaa myös työnantajan liikuntaeduilla (e-passi ja smartumpay). Jos haluat maksaa kausimaksun kokonaan tai osittain liikuntaeduilla, ota ensin yhteyttä toimistoon toimisto@savoli.fi tai puhelimitse 0442354028 .

TUKEA HARRASTAMISEEN

Savonlinnan HaTTu ry on tukee vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastamista. Lisätietoja HaTTun toiminnasta löydät yhdistyksen nettisivuilta: https://www.savonlinnanhattu.fi/ .

REKISTERÖINTI JA ILMOITTAUTUMINEN

Rekisteröidy Hoika-jäsentietojärjestelmään huoltajan tiedoilla. Pääkäyttäjänä toimii huoltaja. Alikäyttäjäksi lisätään voimistelijat. Yhteydenpidossa seuran ja kodin välillä käytetään pääkäyttäjältä saatuja tietoja

Valitse vasemman reunan valikosta ’Omat tiedot’ ja ko. sivulle siirryttyä rekisteröi voimistelija alikäyttäjäksi sivun vasemmasta ylälaidasta ”lisää alikäyttäjä”

Mikäli tunnukset ovat hukassa. Saat tilattua uudet tunnukset kirjautumis-sivulla ”tilaa uusi salasana”

Voimistelijan ilmoittaminen ryhmään:

Valitse vasemmasta valikosta ’Ilmoittautuminen’. Valitse voimistelijan nimi käyttäjäksi, joka halutaan ilmoittaa ryhmään.
Valitse ryhmä, johon voimistelijan ilmoitat ja toimi järjestelmän ohjeiden mukaan ja valitse maksutapa.
Huom! Hintana näkyy koko vuoden hinta.

VAKUUTUS

Alle 17-vuotiaat voimistelijat on automaattisesti vakuutettu seuran tapaturmavakuutuksella. Huomioithan, ettei tämä koske kilpaurheilua. Vahingon sattuessa olethan yhteydessä toimistoon toimisto@savoli.fi .

Yhden tapaturman hoitokulut ovat:

​- Hoitokulut 8500€
– Pysyvä haitta 50000€
– Kuoleman korvaus 5000€

Savonlinnan voimistelu ja liikunta

Toimisto
toimisto@savoli.fi

Seurakoordinaattori
Ida Vänttinen
Puh. 0442354028 (arkisin)
ida@savoli.fi

Puheenjohtaja
Maarit Leskinen
puheenjohtaja@savoli.fi

SAVOLI-Sali

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Nojanmaantie 15
Savonlinna, 57210
Finland

Ota yhteyttä