ILMOITTAUTUMINEN

Aina mahtuu mukaan

 • Syyskausi ma 22.8. – 18.12.2022 (16 vkoa, syysloma vk 43)
 • Kevätkausi 9.1.-28.5.2023 (19 vkoa, talviloma vk 9) 

Harjoituksia ei pidetä arkipyhinä.

Ilmoittautumalla ryhmään harrastaja varaa itselleen paikan koko kaudelle 2022-2023. Lue hinnaston alta tietoa maksutavoista, kokeilukerroista sekä peruutusehdoista ja ohjeet ilmoittautumisen tekemiseen.

Huomioithan, että harrastukseen tulee aina ilmoittautua ennen kokeilukertoja, poislukien avoimien ovien viikot! 

MUKAAN KESKEN KAUDEN?

Aina pääsee mukaan! Maksat vain siitä osasta kautta,  jolle osallistut, joten liittyessä mukaan myöhemmin kaudella, toimi seuraavasti:

– Ilmoittaudu ryhmään Hoikan kautta.

– Käy ensimmäiset kaksi kertaa kokeilemassa.

– Jos jatkat ryhmässä, ota yhteyttä toimistoon toimisto@savoli.fi ja kerro liittyneesi ryhmään kesken kauden, niin palautamme rahat niistä kerroista, jotka ovat jo menneet.

HARRASTERYHMÄ HINNAT 2022 – 2023

Kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun 20€.

 • Pihlajaniemen Tyttis 1h vko / 215€
 • Perheakro 45min vko / 215€
 • Tenavajumppa 45min vko / 215€
 • Freegym 1h vko / 255€
 • Parkour 1h vko / 255€
 • Telinevoimistelut 1h vko / 255€
 • Cheerleading minit 1h vko / 255€
 • Telinevoimistelu taitoryhmä 1,5h vko / 335€
 • Aikuisten telinevoimistelu 1,5h vko / 335€
 • Kilpalajien hinnat löydät lajien omilta sivuilta

MAKSUTAVAT JA EHDOT

Olemme ulkoistaneet kausimaksut Paytrail-maksupalvelulle. Ilmoittautumisen yhteydessä voit valita maksutavaksi maksukortin, laskun, osamaksun (1-36kk) tai verkkopankin.

Ilmoittautumisen jälkeen harrastusta on mahdollisuus käydä kokeilemassa 2 kertaa sitoumuksetta ja mikäli harrastus ei kokeilukertojen jälkeen tunnu omalta palautamme kausimaksun -10€ toimistomaksu. Kevätkauden osallistumisen voi perua joulukuun loppuun mennessä, jolloin palautamme kevätkauden osuuden maksusta (-20€ jäsenmaksu ja -10€ toimistomaksu).

Huomioithan, että harrastukseen tulee aina ilmoittautua ennen kokeilukertoja! Järjestämme syksyisin sekä keväisin alkukauden aikana AVOIMET OVET -tapahtumaviikon, jonka aikana voi tulla mukaan ilmoittautumatta. Avoimista ovista tiedotamme aina erikseen seuran somessa sekä kotisivujen ajankohtaista -osiossa. Muulloin harrastajan tulee aina olla ilmoittautunut ryhmään Hoikan kautta.  Vain ilmoittautumalla saat tiedon esim. treenien mahdollisesta peruuntumisesta sekä saamme huoltajaan yhteyden, mikäli kesken harjoitusten tulisi sille tarvetta. Näin varmistat myös, että sinulla on paikka ryhmässä. Avoimille oville osallistuessa tiedostat, ettei tieto peruuntumisesta välttämättä tavoita sinua ja lapset saapuvat tapahtumaan huoltajan vastuulla.

Olethan ilmoittautumisen perumisesta aina yhteydessä toimistoon sähköpostitse toimisto@savoli.fi.  Ilmoitus ryhmän ohjaajalle ei ole riittävä.

REKISTERÖINTI JA ILMOITTAUTUMINEN

Rekisteröidy Hoika-jäsentietojärjestelmään huoltajan tiedoilla. Pääkäyttäjänä toimii huoltaja. Alikäyttäjäksi lisätään voimistelijat. Yhteydenpidossa seuran ja kodin välillä käytetään pääkäyttäjältä saatuja tietoja

Valitse vasemman reunan valikosta ’Omat tiedot’ ja ko. sivulle siirryttyä rekisteröi voimistelija alikäyttäjäksi sivun vasemmasta ylälaidasta ”lisää alikäyttäjä”

Mikäli tunnukset ovat hukassa. Saat tilattua uudet tunnukset kirjautumis-sivulla ”tilaa uusi salasana”

Voimistelijan ilmoittaminen ryhmään:

Valitse vasemmasta valikosta ’Ilmoittautuminen’. Valitse voimistelijan nimi käyttäjäksi, joka halutaan ilmoittaa ryhmään.
Valitse ryhmä, johon voimistelijan ilmoitat ja toimi järjestelmän ohjeiden mukaan ja valitse maksutapa.
Huom! Hintana näkyy koko vuoden hinta.

VAKUUTUS

Alle 17-vuotiaat voimistelijat on automaattisesti vakuutettu seuran tapaturmavakuutuksella. Huomioithan, ettei tämä koske kilpaurheilua. Vahingon sattuessa olethan yhteydessä toimistoon toimisto@savoli.fi

Yhden tapaturman hoitokulut ovat:

​- Hoitokulut 8500€
– Pysyvä haitta 50000€
– Kuoleman korvaus 5000€

Savonlinnan voimistelu ja liikunta

Toimisto
toimisto@savoli.fi

Seurakoordinaattori
Ida Vänttinen
Puh. 0442354028 (arkisin)
ida@savoli.fi

Puheenjohtaja
Maarit Leskinen
puheenjohtaja@savoli.fi

SAVOLI-Sali

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Nojanmaantie 15
Savonlinna, 57210
Finland

Ota yhteyttä