Miten mukaan kilparyhmään?

Kilparyhmään pääsee pääasiassa mukaan oheisen “telinevoimistelijan polku” -kartan mukaisesti. Harrasteryhmistä kannattaa valita taitoryhmä jos tähtäimessä on kilparyhmä ja myös kesäisin järjestettävissä merkkiryhmissä pääsee etenemään kohti kilparyhmää. Valmis hopeamerkki on varmin keino päästä mukaan, mutta on mahdollista päästä myös ennen merkin valmistumista.

Järjestämme myös katselmuksia, joihin voi osallistua kuka tahansa lajista kiinnostunut. Nämä ovat usein kilparyhmien treenien ohessa ja niissä katsotaan fyysisia valmiuksia sekä harjoittelu motivaatiota. Katselmuksista ilmoitamme aina erikseen somessa sekä kotisivuilla.

Mikäli lapsella on jo merkki suoritettuna tai muuten koette hänellä olevan valmiuksia kilparyhmään, voitte laittaa sähköpostia toimisto@savoli.fi ja voimme kartoittaa tilanteen.

Maksut ja peruutusehdot

Kilparyhmissä on käytössä kuukausilaskutus.

Kuukausilasku sisältää:

1. Jäsenmaksu 20€ / vuosi
Seuran jäsenmaksu. Summa jaetaan kk-laskuun.

2. Laskutuslisä 11€/vuosi
Jokaisen lähetettävän laskun hinta laskutus ohjelmassamme on 1€.

3. Kilpailuiden osallistumismaksut
Syksy 3 x 30€ = 90€ +
kevät 3 x 30€ = 90€
Yhteensä 180€ / vuosi

Mikäli voimistelija on sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi estynyt osallistumasta, hyvitetään laskutuksesta niiden kilpailuiden osallistumismaksu, joihin voimistelija ei voi osallistua. Osallistumismaksut ynnättiin kk-laskutukseen, jotta vältyttäisiin useammilta laskutuksilta, kk-laskut automatisoidaan lähetettäväksi. Osallistumismaksun suuruus on liiton määrittelemä.

Huom! Tätä ei laskuteta automaattisesti Aida ryhmän voimistelijoilta, sillä ryhmässä on paljon voimistelijoita, jotka eivät vielä kilpaile. Ilmoitathan (toimisto@savoli.fi) jos haluat tämän lisättäväksi omaan kk-maksuun (+16,36€/kk).

4. Kilpailukulu maksu
Syksy 70€ +
Kevät 70€
Yhteensä 140€ / vuosi

Maksu kattaa syksyisin ja keväisin kilpailukauden valmentaja ja tuomarikuluja.
Tämä maksu laskutetaan myös silloin kun voimistelija suorittaa vielä pronssi- / hopeamerkkiä ja kattaa merkkisuorituksissa valmentaja ja tuomarikuluja (4-6 x vuodessa erillinen merkkisuoritus tilaisuus, ajankohdat ilmoitetaan erikseen).

5. Kausimaksu
2,9-3,7€ / tunti sisältäen kaikki yllämainitut ja treenimaksut ryhmälle asetetun tuntimäärä mukaisesti. Valmennustyö sekä kausi- ja tuntisuunnitelmista maksettava palkka sivukuluineen, kirjanpito, hallinto, tilojen käyttö.

KAUSIMAKSUT RYHMISSÄ

Elektra

8,5h (3x vko) = 1184,20€ / 11kk = 107,65€/kk

11h (4x vko) = 1532,20€ / 11kk = 139,30€

Alessio

8h (3x vko)  = 1113,60€ / 11kk = 101,23€/kk

10,5h (4x vko)  = 1461,60€ / 11kk = 132,87€/kk

 Aaria

7,5h (3x vko) = 1045€ / 11kk = 95€/kk

10h (4x vko) = 1329€ / 11kk = 126,55€/kk

Aida 

5,5h (3x vko) = 726,44€ / 11kk = 66,04€/kk

Osassa ryhmiä on mahdollista valita eri tuntimääriä.
3x/vko treenaavien treenit (ryhmissä Elektra, Alessio, Aaria) ovat arkisin ma-to välillä, perjantain treenit ovat ensisijaisesti lisänä 4x/vko treenaaville, mutta esim. toisen lajin vuoksi voidaan sopia myös kolme kertaa viikossa treenaavan treenipäiväksi perjantai. Aidalle ei ole toista treeniaika vaihtoehtoa tällä hetkellä. Jos voimistelija haluaisi treenata enemmän, voitte kääntyä valmentajien puoleen vaihtoehtojen läpikäymiseksi.

Laskutus on 11 x vuodessa, heinäkuuta ei laskuteta. Huomiothan myös, että laskutus on ennen alkavaa treeni kuukautta eli heinäkuussa maksetaan elokuun lasku, elokuussa syyskuun jne.

Ilmoittautumisen jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Maksamaton lasku aiheuttaa osallistumisoikeuden eväämisen siihen saakka, kunnes maksu on suoritettu. Huomautuslasku lähtee kerran alkuperäisen jälkeen, jonka jälkeen maksu siirtyy perintään.

PERUUTUSEHDOT 1.5.2022 ALKAEN
Noudatamme jatkossa alla olevia peruutusehtoja.

  • Ilmoittautuminen ryhmään on toistaiseksi voimassa oleva sopimus
  • Sopimuksen päättäminen on mahdollista 3 kk irtisanomisajalla perustellusta syystä, johon lukeutuu mm. muutto ja elämäntilanteen muutokset. Irtisanomisaika hiukan lyhenee aiemmasta sen oltua ennen koko kausimaksun pituinen (4 kk, kausi oli jaettu kolmeen eri osaan)
  • Pitkäaikainen sairastuminen (yli 3vk, toimitettu sairastodistus) on peruste sopimuksen irtisanomiselle tai maksun keskeytymiselle. Omavastuuaika on 3vk.
  • Irtisanoutumiset tehdään vain kirjallisena toimisto@savoli.fi

Kilparyhmien varainhankinta

Kilpatoimintaan mukaan tullessa on tärkeää tiedostaa, että tämä tuo mukanaan talkoovelvoitteita sekä varainhankintaa.

Ryhmät voivat hankkia varoja itselleen ja tällä tavoin kattaa esimerkiksi kausimaksuja. Ryhmät voivat päättää varainhankinnasta itse tai osallistua ryhmien yhteisiin talkoisiin kuten ooppera järjestyksenvalvonta, huonekaluliikkeen huonekalujen kokoaminen jne. Näiden tuotot jyvitetään sen mukaan mistä ryhmistä voimistelijat/talkooperheet ovat, huomioiden myös talkoolaisen työtunnit. Huomioitavaa on, että talkootyö menee koko oman lapsen kilparyhmän hyväksi, ei ainoastaan oman lapsen. Esim. Aarialaisen voimistelijan vanhempi on kolmena iltana oopperassa järjestyksenvalvojana 5,5h /ilta. Hän tienaa 10€ tunnilta varainkeruuseen eli ryhmän varainhankinta potti kasvaa 165€.

Ryhmäkohtaisen varainhankinnan lisäksi tarvittaessa järjestetään koko seuran varainhankintoja, mikäli on esimerksi on tarve hankkia välineistöä, joka hyödyttää koko seuraa/kaikkia kilparyhmiä.

Lisäksi jatkamme vakiintuneita talkoita, joilla tuetaan koko seuran yleistä toimintaa. Kilparyhmiltä edellytetään näihin osallistumista edullisemman tuntihinnoittelun vuoksi (vrt harrasteryhmä, jossa tuntihinta yli puolet enemmän).

Tarpeellisia hankintoja ja harrastamisen muita kuluja

TARPEELLISET HANKINNAT

Telinevoimistelija tarvitsee harjoittelua varten sekä remmit rekille, että lämsät, joita käytetään nojapuilla otteen parantamiseksi ja käsien suojaamiseksi. Nämä mitataan harjoituksissa. Lämsät tilataan aina erikseen, mutta remmejä on useimmiten myytävänä salilla.

Kilpailuissa seuralla on voimistelijoilla yhtenäinen, pitkähihainen voimistelupuku. Puvut ovat tilaustuote, joihin on minimitilaus 6 kpl. Tilauksia tehdään 1-2 kertaa vuodessa. Joskus pukuja on salilla ylimääräisenä, joten jos sellaisen haluaa, voi kysyä tilannetta Idalta (ida@savoli.fi). Pukuja saattaa löytyä myös käytettynä.

Remmit 12€ (+ sormikkaat remmien kanssa käytettäväksi)
Lämsät 50€
Kilpapuku 125€

HARRASTAMISEN MUITA KULUJA

Kilpailumatkojen muut kulut (bensat, majoitukset yms.) ja merkkisuoritukset tuovat lisäkuluja kilpaurheilijan perheelle.

Lisäksi jokaisen kilpaurheilijan tulee hankkia kausittain lisenssi, josta löytyy lisätietoa ja ajankohtaiset hinnat voimisteluliiton sivuilta: https://www.voimistelu.fi/kilpavoimistelu/lisenssit-vakuutukset

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Toimisto
toimisto@savoli.fi

Seurakoordinaattori
Ida Vänttinen
Puh. 0442354028 (arkisin)
ida@savoli.fi

Puheenjohtaja
Johanna Tynkkynen
puheenjohtaja@savoli.fi

SAVOLI-Sali

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Nojanmaantie 15
Savonlinna, 57210
Finland

Ota yhteyttä