OHJAAJAKSI SAVOLILLE

Tule mukaan tiimiin

OHJAAJANA SAVOLILLA

Etsimme jatkuvasti tiimiimme uusia ohjaajia harrasteryhmiin sekä valmentajia työskentelemään kilpalajien parissa. Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, Savoli tarjoaa sinulle mahdollisuuksia kouluttautua ja kustantaa esimerkiksi lajiliittojen koulutukset kun sitoudut vähintään yhdeksi kaudeksi (syksy-kevät). Lisäksi tarjoamme seuran sisällä tarvittavaa koulutusta sinun tarpeisiisi vastaten.

Maksamme ohjaajille ja valmentajille seuran oman palkkataulukon mukaista palkkaa, joka huomioi kokemuksen, koulutuksen sekä alan yleisen palkkaohjeistuksen. Henkilöstöetuna saat alennuksen kaikista ryhmistämme joko itsellesi tai perheenjäsenelle. Lisäksi saat tilat omaan käyttöösi esimerkiksi syntymäpäivien järjestämistä varten edullisemmin.

HAKU

Alle olevalla lomakkeella voit hakea Savolille ohjaajaksi tai valmentajaksi. Tulevan kauden suunnittelu aloitetaan vuosittain maaliskuussa, jolloin käynnistämme varsinaisen rekryn. Lukujärjestys pyritään julkaisemaan jäsenille kesäkuussa, jolloin avautuu myös ilmoittautuminen uudelle kaudelle. Vapaamuotoisia hakemuksia voi jättää ympäri vuoden ja mukaan ohjaamaan on mahdollista päästä myös kesken kauden!

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse toimisto@savoli.fi .

Toivon ryhmäni olevan jokin näistä. Voit valita useamman:

Toivon harrastajien iän olevan... Voit valita useamman:

Hyväksyntä

Savonlinnan voimistelu ja liikunta

Toimisto
toimisto@savoli.fi

Seurakoordinaattori
Ida Vänttinen
Puh. 0442354028 (arkisin)
ida@savoli.fi

Puheenjohtaja
Maarit Leskinen
puheenjohtaja@savoli.fi

SAVOLI-Sali

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Nojanmaantie 15
Savonlinna, 57210
Finland

Ota yhteyttä