Telinevoimistelu

Telinevoimistelu on monipuolinen laji, joka tarjoaa haasteita ja elämyksiä kaikille taaperosta aikuisiin. Lajin perusliikkeiden avulla voi kehittää kehonhallintaa, koordinaatiota, voimaa ja liikkuvuutta. Telinevoimistelun liikkeiden opettelu vaatii tuhansia toistoja ja periksi antamatonta harjoittelua, mutta on samalla mainio laji kaikille uuden harrastuksen aloittajille tai muiden urheilulajien alkeis- ja oheisharjoitteluksi. Telineitä ovat nojapuut, hyppy, puomi ja permanto.

SaVoLi:ssa voi harrastaa telinevoimistelua iän ja tason mukaan luokitelluissa harrasteryhmissä. Telinevoimistelun harrasteryhmät treenaavat 1-2h/vko ryhmästä riippuen.

Telinevoimisteluryhmiä on 4-15-vuotiaille. Harrasteryhmissä harjoitellaan monipuolisesti liikkeitä ja uusia taitoja eri telineillä ikäryhmälle sopivalla tasolla.

Telinevoimistelun taitoryhmät ovat harraste- ja kilparyhmien välissä olevia ryhmiä, joissa harjoitellaan jo tavoitteellisemmin. Treeniaika on harrasteryhmän tunnin sijaan 1,5h/vko ja pidempi treeniaika mahdollistaa taitojen eteenpäin viemisen monipuolisemmin. Taitoryhmässä voi myös treenata yhdistelmänä Tosca ryhmän kanssa, joka keskittyy merkkisuorituksiin. Katso yhdistelmä hinta hinnastosta.

Naisten telinevoimistelun kilpajärjestelmän merkkisuorituksiin keskittyvässä harrastekilparyhmä Toscassa (7-12-vuotiaille) on mahdollista edetä paitsi merkeissä, päästä myös kilpailemaan Staraan, joka on jokaisen voimistelijan ensiaskel kohti kilpailemista. Ryhmässä opetellaan myös B-luokan kilpasarjaan kuuluvia liikkeitä. Tosca on myös ponnahduslauta varsinaiseen kilparyhmään ja mukaan voi päästä vaikka kesken kauden jos saa merkin valmiiksi ja sopivassa ryhmässä on tilaa. Toscassa treenaamisen ohella voi treenitunteja kasvattaa voimistelemalla samalla oman ikäryhmän taitoryhmässä, joka monipuolistaa harrastamista ja kartuttaa taitoja laajemmin. Jos teillä ollaan kiinnostuneita yhdistelmä ryhmästä, ota yhteyttä toimisto@savoli.fi .

NTV Old Stars on ryhmä yli 15-vuotiaille, joka on suunnattu aktiivisen kilpauransa päättäneille voimistelijoille tai muutoin pidemmälle edenneille, jotka tahtovat jatkaa lajin parissa harrastamista. Ryhmä treenaa 2h viikossa.

Telinevoimistelun ryhmät löydät LUKUJÄRJESTYKSESTÄ ja hinnat näet HINNASTOSTA.

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Toimisto
toimisto@savoli.fi

Seurakoordinaattori
Ida Vänttinen
Puh. 0442354028 (arkisin)
ida@savoli.fi

Puheenjohtaja
Johanna Tynkkynen
puheenjohtaja@savoli.fi

SAVOLI-Sali

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Nojanmaantie 15
Savonlinna, 57210
Finland

Ota yhteyttä