Miten mukaan joukkueeseen?

Savolin joukkue Adalia päätti toimintansa  syksyllä 2022. Uutta joukkuetta suunnitellaan perustettavaksi keväällä tai syksyllä 2023.

Jos olet kiinnostunut joukkuevoimistelusta, voit olla yhteydessä joukkuevoimistelun päävalmentajaan Mariin puh. 044 2745647  (tekstiviesti, whatsapp) tai sähköpostitse mari.punnonen@gmail.com.

Maksut ja peruutusehdot

lmoittautumisen jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa ilman pätevää syytä. Maksamaton lasku aiheuttaa osallistumisoikeuden eväämisen siihen saakka, kunnes maksu on suoritettu. Huomautuslasku lähtee kerran alkuperäisen jälkeen, jonka jälkeen maksu siirtyy perintään.

 

PERUUTUSEHDOT 1.5.2022 ALKAEN

Noudatamme kilpajoukkueiden osalta alla olevia peruutusehtoja.

  • Ilmoittautuminen ryhmään on toistaiseksi voimassa oleva sopimus
  • Sopimuksen päättäminen on mahdollista 3 kk irtisanomisajalla perustellusta syystä, johon lukeutuu mm. muutto ja elämäntilanteen muutokset.
  • Pitkäaikainen sairastuminen (yli 3vk, toimitettu sairastodistus) on peruste sopimuksen irtisanomiselle tai maksun keskeytymiselle. Omavastuuaika on 3vk.
  • Irtisanoutumiset tehdään vain kirjallisena toimisto@savoli.fi

 

Kilparyhmien varainhankinta

Kilpatoimintaan mukaan tullessa on tärkeää tiedostaa, että tämä tuo mukanaan talkoovelvoitteita sekä varainhankintaa.

Joukkue voi hankkia varoja itselleen ja tällä tavoin kattaa esimerkiksi kausimaksuja tai hankkia tarvittavia edustusasuja tms. Joukkueet voivat päättää varainhankinnasta itse tai osallistua kaikkien joukkueiden voimin yhteisiin talkoisiin kuten ooppera järjestyksenvalvonta, jyskin huonekalujen kokoaminen jne. Näiden tuotot jyvitetään sen mukaan mistä ryhmistä talkooperheet ovat, huomioiden myös talkoolaisen työtunnit. Huomioitavaa on, että talkootyö menee koko oman lapsen joukkueen hyväksi, ei ainoastaan oman lapsen. Esim. Aarialaisen voimistelijan vanhempi on kolmena iltana oopperassa järjestyksenvalvojana 5,5h /ilta. Hän tienaa 10€ tunnilta varainkeruuseen eli ryhmän varainhankinta potti kasvaa 165€.

Joukkuekohtaisen varainhankinnan lisäksi tarvittaessa järjestetään koko seuran varainhankintoja, mikäli on esimerksi on tarve hankkia välineistöä, joka hyödyttää koko seuraa/kaikkia kilparyhmiä/joukkueita.

Lisäksi jatkamme vakiintuneita talkoita, joilla tuetaan koko seuran yleistä toimintaa. Näitä ovat Puuhapäivät ja Prisman inventaario. Kilpaurheilijoiden perheiltä edellytetään näihin osallistumista edullisemman tuntihinnoittelun vuoksi (vrt harrasteryhmä, jossa tuntihinta yli puolet enemmän).

Tarpeellisia hankintoja ja harrastamisen muita kuluja

Kilpamatkoilla kuluja tulee kilpailuiden matkakustannusten lisäksi urheilijan lisenssin hankinnasta (https://www.voimistelu.fi/kilpavoimistelu/lisenssit-vakuutukset/) sekä kilpailuiden osallistumismaksusta (90-160€/joukkue) ja tuomarisakosta (250€/joukkue, ellemme saa vuokratuomaria käyttöömme, joka on kuluiltaan edullisempi vaihtoehto.

Joukkueen tulee hankkia myös esiintymisasut sekä edustusvaatteet kilpamatkalle. Esimerkiksi nämä voidaan kattaa joukkueen omalla varainhankinnalla.

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Toimisto
toimisto@savoli.fi

Seurakoordinaattori
Ida Vänttinen
Puh. 0442354028 (arkisin)
ida@savoli.fi

Puheenjohtaja
Johanna Tynkkynen
puheenjohtaja@savoli.fi

SAVOLI-Sali

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Nojanmaantie 15
Savonlinna, 57210
Finland

Ota yhteyttä