Miten mukaan kilpajoukkueeseen?

Kilpajoukkueeseen voi hakea mukaan laittamalla sähköpostia toimisto@savoli.fi tai osallistumalla joukkueiden järjestämiin avoimet ovet -tapahtumiin, joita pidetään pari kertaa kauden aikana. Ilmoittelu avoimista voit seurata Savolin somessa tai kotisivuilta.

Maksut ja peruutusehdot

Kilpajoukkueille on käytössä kuukausilaskutus, joka toimitetaan sähköpostitse. Laskun voi tilata myös e-laskuna omaan verkkopankkiin hakemalla laskuttajaa nimella ”Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta ry”.

STARLETS – mini kilpajoukkue
4,5h/vko (162h/kausi) 55,50€/kk (koko kausi 555€)

SPARKLING STARS – youth kilpajoukkue
4h/vko (144h/kausi) 49,50€/kk (koko kausi 495€)

STARDUST – juniori kilpajoukkue

CELESTIAL – seniori kilpajoukkue
5h/vko (175h/kausi) 60€/kk (koko kausi 600€)

Kausimaksujen laskutus on jaettu 10 erään kauden ajalle. Hinnat sis. jäsenmaksu 20e.

PERUUTUSEHDOT 1.6.2024 ALKAEN
Noudatamme jatkossa alla olevia peruutusehtoja.

  • Ilmoittautuminen ryhmään on toistaiseksi voimassa oleva sopimus
  • Ilmoittautumisen jälkeen maksuvelvoite kausimaksuun on syntynyt eikä ilmoittautumista voi peruuttaa ilman pätevää syytä.
  • Maksamaton lasku aiheuttaa osallistumisoikeuden eväämisen siihen saakka, kunnes maksu on suoritettu. Huomautuslasku lähtee kerran alkuperäisen jälkeen, jonka jälkeen maksu siirtyy perintään.
  • Sopimuksen päättäminen on mahdollista 3 kk irtisanomisajalla perustellusta syystä, johon lukeutuu mm. muutto ja elämäntilanteen muutokset. Irtisanomisaika hiukan lyhenee aiemmasta sen oltua ennen koko kausimaksun pituinen (4 kk, kausi oli jaettu kolmeen eri osaan).
  • Pitkäaikainen sairastuminen (yli 3vk, toimitettu sairastodistus) on peruste sopimuksen irtisanomiselle tai maksun keskeytymiselle. Omavastuuaika on 3vk.
  • Irtisanoutumiset tehdään vain kirjallisena toimisto@savoli.fi

Kilpajoukkueen varainhankinta

Kilpatoimintaan mukaan tullessa on tärkeää tiedostaa, että tämä tuo mukanaan talkoovelvoitteita sekä ryhmien varainhankintaa.

Joukkue voi hankkia varoja itselleen ja tällä tavoin kattaa esimerkiksi kausimaksuja. Joukkueet voivat päättää varainhankinnasta itse tai osallistua kaikkien joukkueiden voimin yhteisiin talkoisiin kuten ooppera järjestyksenvalvonta, jyskin huonekalujen kokoaminen jne. Näiden tuotot jyvitetään sen mukaan mistä ryhmistä talkooperheet ovat, huomioiden myös talkoolaisen työtunnit. Huomioitavaa on, että talkootyö menee koko oman lapsen joukkueen hyväksi, ei ainoastaan oman lapsen. Esim. Starlets joukkueen jäsenen vanhempi on kolmena iltana oopperassa järjestyksenvalvojana 5,5h /ilta. Hän tienaa 10€ tunnilta varainkeruuseen eli joukkueen varainhankinta potti kasvaa 165€.

Joukkuekohtaisen varainhankinnan lisäksi tarvittaessa järjestetään koko seuran varainhankintoja, mikäli on esimerksi on tarve hankkia välineistöä, joka hyödyttää koko seuraa/kaikkia kilparyhmiä/joukkueita.

Lisäksi jatkamme vakiintuneita talkoita, joilla tuetaan koko seuran yleistä toimintaa. Näitä ovat vuosittain ainakin Puuhapäivät ja Prisman inventaario. Kilpaurheilijoiden perheiltä edellytetään näihin osallistumista edullisemman tuntihinnoittelun vuoksi (vrt harrasteryhmä, jossa tuntihinta yli puolet enemmän).

Tarpeellisia hankintoja ja harrastamisen muita kuluja

Kisa-asut

Haluamme olla yhtenäinen seura, joten tilaamme uudet kilpapuvut, eli unikset. Puvun hinta noin 150-200€/puku. Puvut pyritään kattamaan ryhmien omalla varainhankinnalla, mutta mikäli varainhankinta ei toteudu, laskutetaan puvut joukkueen jäseniltä.

Joukkuepaita ja svetari

Kisoihin lähdemme yhtenäisessä asussa, joka on mustat legginssit, joukkuepaita (ja svetari.) T-paidan ja svetarin tilaamme yhteistilauksena.
– t-paita noin 24€
– svetari noin 54€ (sovitaan joukkueittain tilauksesta)

Lisenssit

Ilman voimassa olevaa SCL:n (Suomen Cheerleadingliitto) lisenssiä urheilija ei voi osallistua SCL:n kilpailutoimintaan. Hinnat sisältävät vakuutuksen!

A-lisenssi: Urheilijoille, jotka ovat syntyneet 31.7.2007 tai aikaisemmin. 193€
B-lisenssi: Urheilijoille, jotka ovat syntyneet ajalla 1.8.2007-31.7.2010. 108€
C-lisenssi: Urheilijoille, jotka ovat syntyneet 1.8.2010 tai myöhemmin. 71€

Tästä lisenssin ostoon: Ohje lisenssin ostamiseen Suomisportissa – SCL

Leiripäivät

Leiripäiviä pidetään tarvittaessa lähempänä kisoja. Yleensä leiripäivän hinta on ollut 20-30€ leirin pituudesta riippuen.

Kisamatkat

Kisamatkan hinta vaihtelee matkan pituudesta ja siitä onko tarvetta yöpymiselle. Kisamatka maksu koostuu:

– osallistumismaksu 18-22€ + ruokailu 14-15€
– hotelli-/koulumajoitus (hintaa ei vielä tiedossa)
– bussi (hintaa ei vielä tiedossa)

Matkalle tulee varata mukaan myös ruokarahaa.

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Toimisto
toimisto@savoli.fi

Seurakoordinaattori
Ida Vänttinen
Puh. 0442354028 (arkisin)
ida@savoli.fi

Puheenjohtaja
Johanna Tynkkynen
puheenjohtaja@savoli.fi

SAVOLI-Sali

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Nojanmaantie 15
Savonlinna, 57210
Finland

Ota yhteyttä