Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta eli SaVoLi on 1912 perustettu voimisteluseura, joka liikuttaa viikoittain yli 500 lasta, nuorta ja aikuista harrastajaa. Lajejamme ovat telinevoimistelu, parkour, freegym, cheerleading sekä perheakro. Tarjoamme myös oheisharjoittelua muille lajeille ja seuroille toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Harrastustoiminnan lisäksi savoli-salilla pääsee vapaasti touhuamaan sunnuntaisin Puuhapäivissä ja järjestämme liikunnallisia syntymäpäiviä sekä toiveiden mukaisia tapahtumia, lisätietoa löydät tapahtumat -sivulta.

Savoli valittiin Etelä-Savon vuoden seuraksi vuonna 2017.

Ajankohtaista

KESÄN PUUHAKERHO

KESÄN PUUHAKERHO

Tekemistä kesäloman kahdelle ensimmäiselle viikolle? SaVoLin Kesän Puuhakerho tulee jälleen kesällä 2024! Tule mukaan SaVoLin Kesän Puuhakerhoon viettämään hauskoja kesäpäiviä! Kerhopäivät ovat monipuolista tekemistä sisältäen liikkumista, pelejä, leikkejä, ulkoilua...

lue lisää
NTV KILPAILUT JA STARA TAPAHTUMA

NTV KILPAILUT JA STARA TAPAHTUMA

Järjestämme SaVoLi-salilla naisten telinevoimistelun kilpalinjan B-D-luokat sekä Stara tapahtuman la 20.4.2024. Kilpailun omat sivut löydät osoitteesta https://kisanet.fi/#/event/details/3094/summary . Tervetuloa kilpailemaan, katsomaan ja kannustamaan!

lue lisää

Savoli somessa

Yhteistyössä

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Toimisto
toimisto@savoli.fi

Seurakoordinaattori
Ida Vänttinen
Puh. 0442354028 (arkisin)
ida@savoli.fi

Puheenjohtaja
Johanna Tynkkynen
puheenjohtaja@savoli.fi

SAVOLI-Sali

Savonlinnan Voimistelu ja Liikunta

Nojanmaantie 15
Savonlinna, 57210
Finland

Ota yhteyttä